Vinaròs celebrarà la tradicional festa de Santa Caterina

Vinaròs celebrarà la tradicional festa de Santa Caterina
17/11/2021 -

La regidora d’Educació i Infància, Begoña López, acompanyada pel representant de l’Associació de Pastissers, Alberto Cerdán, ha presentat a la Biblioteca Municipal la programació per celebrar el dia de Santa Caterina. Enguany gràcies a l’evolució favorable del pandèmia s’oferiran diverses representacions teatrals, això sí, en diferents punts de la localitat per evitar grans aglomeracions. En concret, són Mili la reportera y Caperucita Roja a la plaça de Sant Antoni a les 16:45h, Sonrisas Mágicas a la pèrgola del passeig de Colom a les 17:30h i La rateta a la plaça del Cardenal Tarancón a les 17:30h.

López ha destacat que “el dia de Santa Caterina coincideix amb el ple ordinari de l’Ajuntament, així que l’entrega dels premis a les millors lloes es farà el jornada abans, 24 de novembre a l’auditori municipal a les 18:45h”. Segons afegia hi haurà tres categories amb un finalista i un guanyador, segons el jurat format pels pastissers. En aquest sentit, assenyalava que “el concurs és tradició molt arrelada a la localitat que no podem deixar perdre i que cada any es possible gràcies l’Associació de Pastissers”.

Pel que fa als premis, els xiquets i xiquetes que creen les millors lloes rebran com a obsequi un diploma, un pastisset de Santa Caterina i un petit regal. La regidora ha assenyalat que és una bona forma de fomentar la festa i al mateix temps la venda d’aquest dolç tan tradicional.

Per la seua banda, el representant de l’Associació de Pastissers, Alberto Cerdán, agraïa un any més la col·laboració de l’Ajuntament, i en especial de la Regidora d’Educació i Infància, per fer possible el concurs de lloes. En aquest sentit, assenyalava que el certamen ja ha arribat a la 24a edició i afegia que cada any els xiquets realitzen uns treballs molt originals i creatius que sempre sorprenen, que fan molt difícil escollir només un guanyador.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari