Vinaròs commemora el Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat

Corporació Municipal i entitats locals s’han unit una vegada més per sensibilitzar als veïns i donar més visibilitat al col·lectiu de les persones discapacitades

Vinaròs commemora el Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat
03/12/2020 -

Amb el lema “Tots iguals, tots diferents… sempre especials” l’Ajuntament de Vinaròs s’ha afegit un any més a la commemoració del Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat. Les regidores de Política Social i Joventut, i Educació i Infància, Berta Domènech i Begoña López, han presentat els actes que s’han programat, amb la col·laboració de les entitats locals, per celebrar aquesta jornada tan important.

La regidora Domènech ha detallat els actes que va celebrar ahir Cocemfe Maestrat amb una jornada reivindicativa per demanar als veïns que respecten les places de pàrquing per a persones discapacitades, així com la campanya que ha dut a terme avui mateix per reconèixer l’autonomia personal d’aquest col·lectiu tan important de la nostra societat.

D’altra banda, Domènech ha destacat que l’Associació de Comerciants també s’ha afegit a la commemoració del Dia Internacional de les Persones Discapacitades amb l’exposició als establiments dels dibuixos que han realitzat els alumnes dels centres educatius, per tal de fomentar la inclusió social.

Per la seua banda, la regidora López ha assenyalat que “malauradament la crisi sanitària no ha permès realitzar actes més multitudinaris, com el que es va celebrar l’any passat a la plaça Parroquial, amb l’assistència dels alumnes dels centres educatius de la ciutat, tot i així des de l’Ajuntament hem volgut commemorar igualment aquesta jornada amb actes adaptats als requeriments sanitaris, com la lectura virtual del manifest”.

Manifest institucional

Els alumnes del Centre d’Educació Especial del Baix Maestrat han sigut els encarregats de fer la lectura del manifest, a través d’un vídeo, per a reivindicar els drets de les persones discapacitades i un major inclusió a la societat. El manifest es pot veure de forma íntegra a les xarxes socials de l’Ajuntament de Vinaròs.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari