Vinaròs consciencia als veïns sobre la neteja dels excrements de les mascotes

Vinaròs consciencia als veïns sobre la neteja dels excrements de les mascotes
08/02/2021 -

La Regidoria d’Obres i Serveis, a través de l’empresa de la neteja viària ACCIONA, ha iniciat una campanya per a sensibilitzar als propietaris de les mascotes sobre la recollida dels excrements de la via pública, així també com la neteja dels orins. Cal destacar que aquesta iniciativa de conscienciació està emmarcada dintre de les millores del contracte de l’empresa amb l’Ajuntament.

La campanya consisteix en la col·locació de 52 banderoles informatives en els fanals dels carrers d’Aragó, Andalusia i Sant Francesc, a més de l’avinguda de Pablo Ruiz Picasso i altres vials del centre de la ciutat, amb missatges de conscienciació als veïns per a la recollida dels excrements de les mascotes, així com la neteja dels orins.

La regidora d’Obres i Serveis, Carmen Morellà, ha recordat que “els orins són altament corrosius i fan malbé el mobiliari urbà com els bancs o els fanals, a més també de les façanes dels edificis i suposa un problema de salubritat”. En aquest sentit, comentava els orins es poden netejar abocant aigua barrejada amb vinagre a parts iguals, que es pot dur amb una botella quan es treu a passejar a mascota.

D’altra banda, assenyalava que també és important la recollida dels excrements de la via pública per evitar les molèsties a la resta de la ciutadania i sobretot oferir una millor imatge de Vinaròs.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari