Vinaròs comptarà amb el primer centre d’atenció precoç de la Comunitat Valenciana

La Generalitat Valenciana assumirà la gestió del centre Creixem per donar servei a prop de 100 famílies del Baix Maestrat i Els Ports amb la finalitat de millorar la qualitat de vida dels xiquets i xiquetes

Vinaròs comptarà amb el primer centre d’atenció precoç de la Comunitat Valenciana
01/08/2022 -

La Generalitat Valenciana ha anunciat la posada en marxa a Vinaròs del primer centre d’atenció precoç de la Comunitat. En concret, assumirà la prestació que fins ara oferia l’entitat Creixem en l’atenció de xiquets i xiquetes amb discapacitat, amb tallers terapèutics i d’estimulació per a millorar la seua autonomia personal i sobretot la qualitat de vida.

La vicepresidenta i consellera d’Igualtat i Polítiques Inclusives, Aitana Mas, ha destacat que Creixem va anunciar el tancament de les instal·lacions i el cessament de les activitats, fet que suposaria la pèrdua d’un servei molt important per al Baix Maestrat i Els Ports. En aquest sentit, comentava que “des de la Generalitat es farà una inversió de 581.000 € per garantir la continuïtat de la prestació, a més de subrogació dels 11 treballadors”.

L’alcalde, Guillem Alsina, ha agraït la gran tasca duta a terme per Creixem, una entitat sense ànim de lucre, que va néixer amb la voluntat d’atendre els xiquets i xiquetes amb discapacitat per oferir-los una millor qualitat de vida, però que malauradament va anunciar el seu tancament per falta de recursos. Segons indicava “gràcies a la implicació de la Generalitat es podrà donar continuïtat al servei per a les prop de 100 famílies del Baix Maestrat i Els Ports que utilitzaven aquesta prestació, a més de seguir amb la contractació dels 11 treballadors”.

Pel que fa al servei, es tracta d’una nau de 400 m² adaptada i reformada per ser accessible, amb instal·lacions modernes i sales de tallers d’estimulació avançada, a més de disposar d’una piscina terapèutica interior, que ofereix servei a gairebé un centenar de xiquets i xiquetes.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari