L'Ajuntament de Vinaròs contracta dues veïnes a través del programa ECOVID

Es tracta d’una iniciativa impulsada per la Generalitat Valenciana per a la contractació de persones que amb motiu de la crisi sanitària han perdut la feina

L'Ajuntament de Vinaròs contracta dues veïnes a través del programa ECOVID
18/12/2020 -

L’Ajuntament de Vinaròs ha contractat dues veïnes aturades que durant la crisi del coronavirus han perdut el seu treball. Les incorporacions s’han realitzat gràcies al programa d’ocupació ECOVID 2020, amb una ajuda concedida per la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, en el marc del programa Avalem Experiència que finança la contractació de persones desocupades d’almenys 30 anys.

Pel que fa a les feines, les contractacions són per un termini de sis mesos i a jornada completa, per a desenvolupar tasques relacionades amb la prevenció del coronavirus, com la neteja i desinfecció de les instal·lacions municipals o el control de l’aforament, entre altres, per tal de garantir la salut dels veïns.

L’alcalde Guillem Alsina donava la benvinguda a les noves incorporacions i destacava que “ajudaran a reforçar les feines de control de les mesures contra la Covid-19, a més de millorar la seua ocupabilitat”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari