Vinaròs contracta nou veïns aturats a través dels programes EMPUJU i EXPLUS

Vinaròs contracta nou veïns aturats a través dels programes EMPUJU i EXPLUS
25/08/2022 -

L’Ajuntament de Vinaròs ha formalitzat la contractació de nou persones aturades a través dels programes d’ocupació EMPUJU i EXPLUS. El primer està adreçat per a joves menors de 30 anys perquè milloren les seues competències professionals, mentre que el segon programa, EXPLUS, està adreçat per a persones desocupades majors de 30 anys. Les contractacions es realitzen per un període de 12 mesos a jornada completa.

La regidora d’Ocupació, Maria Cano, ha destacat que “en total ha suposat aconseguir una subvenció de gairebé 200.000€ per fer la contractació de nou persones aturades, que donaran suport a les tasques de l’Ajuntament”. Segons afegia aquest tipus de programes també suposen una ajuda molt important perquè les persones contractades puguen millorar el seu currículum de cara a una futura incorporació en el mercat laboral.

Pel que fa a les incorporacions, en el cas de l’EMPUJU, s’ha contractat una Agent de Desenvolupament Turístic, una Tècnica en Publicitat i Relacions Públiques, un Tècnic en Sistemes Microinformàtics i una conserge. En relació a l’EXPLUS les contractacions ha sigut una Enginyera tècnica en construcció i obra civil, tres administratives, una Tècnica en Medi Ambient.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari