Vinaròs contracta sis veïns aturats a través programa EMCORP

Vinaròs contracta sis veïns aturats a través programa EMCORP
19/10/2020 -

Avui han començat a treballar les sis persones desocupades que han sigut contractades gràcies una subvenció per import de 81.504,87€, del programa d’iniciativa social EMCORP.

De les persones contractades, quatre realitzaran tasques de suport administratiu en diferents departaments municipals i dos més realitzaran tasques de peó en la Brigada de Serveis.

La regidora d’Ocupació, María Cano, ha destacat que “aquest tipus d’iniciatives sobretot estan adreçades a persones amb dificultats per reincorporar-se al mercat laboral, amb l’objectiu que puguen millorar la seua competència professional per tenir més èxit, al mateix temps que amb la feina que realitzen ajuden a desenvolupar obres o serveis municipals”.

Cano ha finalitzat remarcant que “aquestes contractacions a jornada completa i amb una durada de 6 mesos, són possibles gràcies a la subvenció de la Generalitat Valenciana finançada amb fons procedents del Servei Públic d’Ocupació Estatal SEPE que s’ha tramitat des de l’Agència de Desenvolupament Local de Vinaròs”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari