Vinaròs dóna a conèixer els guanyadors del concurs de dibuix

El certamen comptava amb dues categories des dels 6 als 8 anys i des dels 9 als 11 anys, amb una elevada participació dels xiquets de la localitat

Vinaròs dóna a conèixer els guanyadors del concurs de dibuix
11/12/2020 -

La regidora de Comerç, Anna Fibla, ha donat a conéixer els dos xiquets guanyadors del concurs de dibuix que es va posar en marxa del 13 al 29 de novembre. Recordem que la temàtica era Nadal i el comerç de Vinaròs, amb la finalitat de fomentar entre els més petits la importància que tenen els establiments comercials per a la vida social i econòmica de la ciutat.

En la categoria des dels 6 als 8 anys el guanyador ha sigut Nalu Hernández amb el dibuix “Al Nadal millor al Mercat”, mentre que en la categoria dels 9 als 11 anys el guanyador ha sigut Andreu Borut amb “La màgia de Nadal a Vinaròs”. Tots dos han rebut com a premi dues targetes regal valorades en 250 € per a la compra de material o equipaments per als xiquets als comerços de Vinaròs.

La regidora Fibla ha felicitat als dos guanyadors i ha agraït a tots els xiquets que han participat en el concurs. En aquest sentit, ha destacat que “totes aquestes obres es poden veure exposades al Mercat Municipal i també als aparadors de les botigues que formen part de l’Associació de Comerciants”. Segons assenyalava la regidora, és una bona oportunitat perquè la família i el públic en general es puga apropar fins als establiments per veure els dibuixos, i al mateix temps fer les compres de Nadal.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari