Vinaròs decreta dol oficial per la mort de l'exalcalde Jordi Romeu

Jordi Romeu, llicenciat en Història, ha mort aquesta matinada a l’edat de 67 anys

Vinaròs decreta dol oficial per la mort de l'exalcalde Jordi Romeu
23/07/2021 -

L’Ajuntament de Vinaròs, amb tota la corporació municipal, lamenta el decés de l’exalcalde, Jordi Romeu, que ha mort aquesta matinada a l’edat de 67 anys. Llicenciat en Història ha sigut l’autor de diversos llibres i assajos sobre la història de la localitat, a més d’haver escrit articles al Setmanari “El Diariet”. Al 1999 va entrar com a regidor a l’Ajuntament de Vinaròs i al 2007 es va convertir en l’alcalde de la localitat fins al 2011, quan va tornar de nou a ocupar el càrrec de regidor fins al 2015.

Romeu també va destacar per la seua trajectòria educativa com a professor a l’institut Leopoldo Querol i director del mateix centre educatiu. Així mateix, també va ser escollit per a dirigir el Setmanari “El Diariet”.

Des de l’Ajuntament de Vinaròs, amb tota la corporació municipal, lamenten aquesta pèrdua i traslladen les seus condolences als familiars i amics.

Demà dissabte, des de les 9:00h a les 12:00h, el saló de plens de l’ajuntament acollirà la capella ardent perquè els veïns es puguen acomiadar de Jordi Romeu. Destacar que en tot moment es respectaran les normes sanitàries.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari