Vinaròs acomiada el II FVAE amb un últim espectacle al jardí del Convent de Sant Francesc

Vinaròs acomiada el II FVAE amb un últim espectacle al jardí del Convent de Sant Francesc
27/08/2021 -

Regidoria de Cultura i Patrimoni va dur a terme la cloenda del II Festival Vinaròs Arts Escèniques (FVAE) amb l’actuació de Carles Viarnés i Glòria Ros amb l’espectacle IAM. Una dialèctica entre dansa i música, que es va celebrar el passat diumenge a la plaça jardí del Convent de Sant Francesc, espai guardonat en varis premis d’arquitectura i paisatgisme, atorgant així un entorn ideal per gaudir de l’actuació. Amb aquest espectacle finalitza la programació del FEVAE, que ha permès formar part del Festival Eufònic del Circuit de les Terres de l’Ebre de música electrònica.

La regidora de Cultura i Patrimoni, Anna Fibla, ha fet un balanç positiu del FVAE on sobretot ha destacat el gran èxit de públic en totes les funcions celebrades al Vinaròs Arena, amb més de 4.000 espectadors. En aquest sentit, ha volgut agrair la feina desenvolupada des del Departament de Cultura per confeccionar un any més una programació de qualitat, amb companyies, artistes i cantants reconeguts a nivell estatal. Així mateix, també ha agraït la col·laboració de totes les persones que han fet possible la celebració de tots els espectacles i que han vetllat pel compliment de les normes sanitàries.

Per últim, Fibla afegia que “el Festival Vinaròs Arts Escèniques ha vingut per a quedar-se i convertir el municipi en el referent cultural del territori durant l’estiu”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari