Vinaròs s’adhereix al projecte Districte Digital Comunitat Valenciana

L’objectiu és donar un impuls a l’Economia Digital a la Comunitat amb un espai que aculli empreses tecnològiques, idees i talent per tal de posar en marxa nous projectes

Vinaròs s’adhereix al projecte Districte Digital Comunitat Valenciana
02/06/2020 -

L’Ajuntament de Vinaròs ha aprovat l’adhesió al Districte Digital Comunitat Valenciana en qualitat de municipi col·laborador a aquesta idea innovadora, que vol donar un nou impuls a l’Economia Digital. La finalitat és buscar el desenvolupament i la implantació de les noves tecnologies per ajudar a crear noves oportunitats.

El regidor d’Innovació Digital, Hugo Romero, ha destacat que “a Vinaròs disposem del Centre del Coneixement del Vinalab, a més del projecte Smart City i d’acollir cada any la trobada dels videojocs Gàmesis, per tant aquesta adhesió al Districte Digital Comunitat Valenciana és una aposta més cap a les noves tecnologies”.

Pel que fa aquesta adhesió el regidor Romero ha assenyalat que no suposa cap despesa per a l’Ajuntament. L’objectiu és crear una xarxa conjunta de col·laboració per oferir serveis a les empreses tecnològiques, que al mateix temps també supose un intercanvi d’idees i coneixements per a posar en marxa noves oportunitats.

D’altra banda, el Districte Digital també destaca pel pla d’acolliment personalitzat, la formació als professionals de les empreses instal·lades i la realització d’esdeveniments tecnològics orientats al mercat. De moment Districte Digital disposa d’una primera fase amb tres seus a la província d’Alacant i ja es treballa per crear-ne més al llarg de tota la Comunitat Valenciana.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari