Vinaròs dona la benvinguda als visitants del Carnaval i Setmana Santa amb la campanya #Beresponsible

Vinaròs dona la benvinguda als visitants del Carnaval i Setmana Santa amb la campanya #Beresponsible
03/02/2020 -

Els visitants que rebrà Vinaròs durant el proper Carnaval i la Setmana Santa es trobaran amb uns nous tòtems instal·lats en diversos indrets de la ciutat, així com amb el nou fullet turístic de la destinació, on a més de donar la benvinguda als visitants, es donen una sèrie de recomanacions i consells per gaudir de la nostra ciutat d’acord amb el que propugna el Codi Ètic del Turisme Valencià. Aquestes indicacions per a la seua estada a Vinaròs han estat realitzades en valencià, castellà, francés i anglés.

El Codi Ètic del Turisme Valencià es tracta del primer document d’àmbit autonòmic que ha sigut adaptat del Codi Ètic de l’Organització Mundial del Turisme amb la finalitat d’apostar per la sostenibilitat i la responsabilitat social. Vinaròs es va adherir al Codi Ètic de Turisme Valencià l’any 2017.

El regidor d’Interés Turístic, Marc Albella, ha destacat que “Vinaròs és una ciutat oberta, tolerant i capdavantera en la defensa i el respecte cap als drets, l’hospitalitat i acollida pel que fa a aquells/es que decideixen visitar-nos”. En aquest sentit assenyalava que “a banda de promocionar les nostres dos festes d’Interés Turístic Autonòmic, així com la Fira i Festes o el Festival Gastronòmic del Llagostí de Vinaròs, aprofitem per donar la benvinguda amb una sèrie de consells i recomanacions, perquè els nostres visitants gaudisquen en qualitat de la nostra destinació, i sobretot es puguen sentir com a casa”.

Albella ha destacat que el Codi Ètic té com a objectiu el desenvolupament turístic sostenible i responsable, fonamental per al creixement de la ciutat, que a més ha d’estar acompanyat per l’hospitalitat, uns valors que sempre han identificat al poble valencià.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari