Vinaròs entrega els premis del concurs de dibuix de la mascota

Vinaròs entrega els premis del concurs de dibuix de la mascota
24/12/2021 -

Les pistes exteriors del Poliesportiu Municipal han acollit aquesta setmana l’entrega dels guardons del concurs de dibuix de la mascota esportiva que cada any organitza el Consell Municipal d’Esports, amb la col·laboració de Caixa Vinaròs. Cal destacar que amb motiu de la pandèmia es va decidir organitzar un acte senzill, només amb la presència dels xiquets guanyadors i familiars per a garantir el compliment de les normes sanitàries.

Pel que fa a l’entrega dels guardons, el tercer premi, amb samarreta de regal i un xec valorat en 50€ per fer compres en el comerç local, va ser per a Andreu Borut del CEIP Misericòrdia. El segon premi, també amb samarreta i un xec valorat en 75€, va recaure en Iris Beltrán del CEIP Sant Sebastià, mentre que la guanyadora del concurs, amb samarreta i un xec valorat en 100€, va ser Ingrid Viana del CEIP Assumpció. A més, el seu dibuix és la imatge escollida per representar les escoles esportives d’aquest any.

L’alcalde Guillem Alsina agraïa la participació de tots els xiquets, així com la col·laboració de Caixa Vinaròs, per fer possible cada any amb el Consell Municipal d’Esports el concurs de dibuix.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari