L'Ajuntament de Vinaròs fomentarà la neteja de les platges amb una jornada de recollida de residus

La iniciativa serà dissabte 29 de febrer i caldrà realitzar una inscripció prèvia gratuïta, amb assegurança inclosa, al web www.participa.vinaros.es

L'Ajuntament de Vinaròs fomentarà la neteja de les platges amb una jornada de recollida de residus
13/02/2020 -

Les regidories de Transició Ecològica i Obres i Serveis, amb la col·laboració d’APNAL Ecologistes en Acció, Fridays for future, Empresa Cítric Roquetes i Creu Roja, han organitzat una jornada per a la neteja de les cales i platges de la localitat. L’objectiu és conscienciar a la ciutadania de la importància de mantenir la costa neta per evitar que les deixalles, en especial els plàstics, acaben a la mar amb les conseqüents efectes negatius que això suposa per a l’ecosistema.

El regidor de Transició Ecològica, Hugo Romero ha agraït la col·laboració de les associacions ecologistes, així també com de la Creu Roja i l’Empresa Cítrics Roquetes, per fer possible aquesta jornada de sensibilització que es farà el dissabte 29 de febrer. En aquest sentit ha destacat que “els veïns que vulguen participar hauran de portar guants rígids, mentre que des de l’Ajuntament es facilitaran les bosses per a recollir es residus”. Romero insistia que “la costa és un dels recursos naturals més importants de Vinaròs que cal protegir, al mateix temps que també és un destacat recurs turístic que cal mantenir en òptimes condicions”.

Per la seva banda, la regidora d’Obres i Serveis, Carmen Morellà, ha explicat que “des de la Brigada Municipal es realitza un gran treball en la neteja del litoral, però el temporal marítim de la borrasca Glòria ha deixat a les cales i platges una gran quantitat de residus i busquem la col·laboració dels veïns per a poder retirar totes les restes”. La regidora ha animat a la participació el proper dissabte 29 de febrer per aconseguir netejar el màxim possible de litoral.

Recordem que caldrà dur guants rígids per recollir les deixalles i per a participar s’ha de fer una inscripció prèvia a la pàgina www.participa.vinaros.es. El registre es gratuït i inclou l’assegurança.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari