Vinaròs fa un balanç positiu del Campus d'Estiu l'Illa

Des de les Regidories de Joventut i Educació agraeixen als pares i mares haver confiat un any més en aquest servei per a facilitar la conciliació de la vida laboral amb la familiar

Vinaròs fa un balanç positiu del Campus d'Estiu l'Illa
19/08/2021 -

Les Regidories d’Educació i Joventut han fet un balanç positiu del Campus d’Estiu l’Illa que s’ha celebrat durant els mesos de juliol i agost. Recordem que l’objectiu és oferir oci i entreteniment als xiquets durant les vacances escolars, mentre s’ajuda als pares a seguir amb la conciliació de la vida laboral amb la familiar. Enguany s’ha ofert tres modalitats del Campus d’Estiu Illa, Arts al col·legi de la Misericòrdia, Infantil al centre de l’Assumpció i Esports al col·legi Manuel Foguet.

La regidora d’Educació, Begoña López, agraïa la confiança dels pares i mares per inscriure un any més als xiquets perquè poguessen gaudir d’unes vacances escolars plenes d’oci i diversió. En aquest sentit, assenyalava que “totes les activitats s’han realitzat amb el compliment de les normes sanitàries establertes per la Generalitat Valenciana i gràcies a l’esforç de tots els monitors no s’ha registrat cap cas positiu”.

Per la seua banda, la regidora de Joventut, Berta Domènech, ha detallat que enguany també s’ha comptat amb l‘Illa Integra dintre del Campus, adreçada per als xiquets amb discapacitat, amb l’objectiu de fomentar la integració social dels xiquets i fomentar la igualtat.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari