Vinaròs impulsa la lectura i el sector llibreter amb 'Tu tries un llibre'

Vinaròs impulsa la lectura i el sector llibreter amb 'Tu tries un llibre'
24/03/2021 -

La Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Vinaròs, amb la col·laboració de l’Agència de Promoció del Valencià (AVIVA) i la Biblioteca Municipal, organitza per cinqué any la campanya “Tu tries un llibre” per apropar el món de la lectura en valencià als alumnes de primària. Cal destacar que les passades edicions va aconseguir un important èxit de participació per part dels alumnes de primària, amb més de 300 xiquets i xiquetes en cada edició.

Pel que fa al funcionament, els alumnes de primària, dels col·legis públics i concertats de la localitat, rebran una targeta pel valor de 12 € que podran bescanviar per comprar llibres en qualsevol de les tres llibreries del municipi que participen en aquesta iniciativa, Obreda, Lisboa i Els Diaris. D’aquesta forma es fomenta la lectura, al mateix temps que s’ajuda a dinamitzar el sector llibreter.

Un cop els xiquets hagen escollit un llibre el treballaran a classe i després el mateix exemplar formarà part de la biblioteca del centre escolar, per tal d’ampliar el fons dels col·legis en valencià i sobretot, perquè la resta dels alumnes també puguen gaudir de la lectura.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari