Vinaròs neteja barrancs i rieres

Vinaròs neteja barrancs i rieres
28/09/2021 -

La Regidoria d’Obres i Serveis, encapçalada per Carmen Morellà, ha posat en marxa els treballs rutinaris de neteja de barrancs i rieres, en els primers 500 metres de la costa, per a evitar possibles inundacions en cas de produir-se pluges intenses. Aquestes tasques es realitzen dues vegades l’any i estan incloses dins del contracte de neteja viària de l’Ajuntament amb l’empresa concessionària.

Després de les fortes precipitacions registrades a principis de mes, també s’han fet feines de moviments dels sediments dipositats en el pont de Barbiguera, per a donar més sortida a l’aigua i evitar, en la mesura que es puga, que les riuades puguen provocar el tall de l’avinguda de Francisco José Balada en aquest punt. Aquesta actuació s’ha realitzat amb recursos propis del Departament.

La regidora Morellà ha indicat que “després dels últims episodis de pluges que hem patit en els últims mesos, fan imprescindible reforçar la neteja dels 500 primers metres, competència municipal, i traslladar a Confederació Hidrogràfica del Xúquer la necessitat de fer la corresponent neteja a partir dels 500 metres per evitar problemes com els que es van produir a principis de setembre”. En aquest sentit, insistia que és fonamental netejar les restes vegetals i retirar també les escombraries o grans voluminosos per a permetre la circulació fluida de l’aigua.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari