Vinaròs manté les seues platges amb maquinària més sostenible

Vinaròs manté les seues platges amb maquinària més sostenible
12/04/2022 -

Aquest matí la regidora d’Obres i Serveis, Carmen Morellà, acompanyada pel primer tinent d’alcalde i regidor de Promoció de la Ciutat i Interés Turístic, Marc Albella, amb el gerent de l’empresa Cítrics Roquetes, Pedro Miralles, ha presentat el dispositiu per al manteniment de les platges. La maquinària començarà a treballar aquesta Setmana Santa per a garantir el bon estat de la costa per als primers usuaris de la temporada.

La regidora Morellà ha destacat que aquestes feines s’afegiran a les que van iniciar la setmana passada amb el repintat dels fanals del passeig marítim, a més també d’actuar en els propers dies en el mobiliari, bancs i plataformes de fusta, així com poda i manteniment de les palmeres. D’altra banda, assenyalava que també s’ha fet una revisió de tots els accessos de les cales per garantir el bon estat.

Pel que fa a la maquinària de neteja de l’arena, Morellà destacava que “l’empresa encarregada del servei ha realitzat un important esforç per a renovar bona part de la flota de vehicles per uns de menys emissions i menys contaminació acústica, per generar així les menors molèsties possibles als veïns”.

Per la seua banda, Miralles comentava que s’ha renovat gairebé tota la flota amb vehicles de tecnologia Abdlue, que suposa un important descens de les emissions de gasos contaminants a l’atmosfera. Així mateix, també es disposa d’un quad per a desinfectar les passarel·les de fusta, una petita excavadora per a retirar les pedres en zones de difícil accés i d’un vehicle aspirador 100% elèctric per a netejar l’arena del passeig.

El regidor Albella ha assenyalat que totes aquestes tasques són fonamentals per a garantir un litoral òptim durant aquesta Setmana Santa i agraïa “la feina conjunta entre l’empresa concessionària i la Regidoria d’Obres i Serveis per adequar tota la costa abans de la nova temporada turística, que es preveu que aquest any siga positiva”.

Més informació

1 Comentari

  1. Emilio
    Emilio d’agost 12, 08:30

    Hola somos jubilados que vamos a la playa por las mañanas y vemos pasar el tractor de limpieza de la arena y siento tener que decir que es lamentable ver la máquina que se limita a pasar la goma para alisar la arena y no recoge nada se limita a tapar para que se vea plana y nada más

    Resposta al teu comentari

Escriu el teu comentari