Vinaròs engega una aplicació per millorar el temps de resposta en cas d'emergència

L’objectiu és oferir una atenció el més ràpida i eficient possible per a garantir la salut de la persona afectada

Vinaròs engega una aplicació per millorar el temps de resposta en cas d'emergència
09/08/2021 -

El primer tinent d’alcalde i regidor de Promoció de la Ciutat i Interés Turístic, Marc Albella, acompanyat pel responsable del Servei de Salvament i Socorrisme de les Platges de Vinaròs, Roger Alberto, ha presentat aquest matí la nova aplicació mòbil per millorar el temps de resposta dels efectius en cas d’emergència. Es tracta de SOS Playa disponible de forma gratuïta per a dispositius Android i iOS.

El regidor Albella, ha explicat que “el seu funcionament és molt senzill i intuïtiu, només consta d’un botó que s’ha de prémer en cas d’emergència, llavors automàticament telefona al servei de salvament i socorrisme, enviant la geolocalització exacta del telèfon mòbil”. Segons destacava amb aquesta aplicació es pot reduir el temps de resposta a menys de cinc minuts, fonamental per a salvar la vida d’una persona, en cas de tractar-se d’una emergència greu.

Per la seua banda, Alberto detallava que “un cop l’usuari prem el botó de l’aplicació queda registrada la telefonada i el lloc exacte de la ubicació encara que penge el telèfon, fet que permet al personal de salvament i socorrisme atendre igualment la emergència“.

Albella assenyalava que aquesta nova aplicació SOS Playa forma part de les millores que es van incloure dintre del nou contracte amb l’empresa encarregada del servei de salvament i socorrisme de les platges de Vinaròs, Intur Esports SL.

Per acabar, el regidor anunciava, que per part de l’Ajuntament, en els propers dies es posarà en marxa una campanya informativa entre tots els usuaris de les platges perquè es descarreguen l’aplicació, tant per als telèfons Android o iOS, i garantir així una resposta més eficient en cas d’emergència.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari