Vinaròs millora l'asfalt en diversos punts del municipi

Vinaròs millora l'asfalt en diversos punts del municipi
29/09/2021 -

La Regidoria d’Obres i Serveis ha dut a terme tres actuacions de millora de l’asfalt en diferents zones urbanes de la localitat per oferir un traçat més segur per als conductors. Les tasques les ha executades l’empresa Pavasal, amb l’asfalt de 1200 m2 de les zones més afectades dels carrers de la Melva i Vint-i-nou de Setembre, així com a l’avinguda de Francisco José Balada.

Pel que fa a les feines a l’avinguda de Francisco José Balada, s’ha realitzat un estudi topogràfic per solucionar el problema de pendents a l’encreuament amb el camí dels Boverals, que ocasionava molèsties en la circulació en aquest punt del vial. A més, s’han refet les voreres d’aquest tram per tal de millorar la seguretat a l’encreuament i millorar també l’evacuació d’aigües pluvials.

Al carrer del Vint-i-nou de Setembre, les feines han consistit en l’adequació de la zona propera parada d’autobús, amb la creació de reductors de velocitat d’acord amb la normativa. D’altra banda, aquesta setmana es realitzarà la tasca de pintura del vial per millorar la visibilitat dels senyals horitzontals.

La regidora d’Obres i Serveis, Carmen Morellà, recordava que “durant aquests dos anys de legislatura, s’han asfaltat més de 62.000 m2, una de les xifres més importants que s’han assolit en les darreres legislatures, amb l’objectiu d’oferir uns vials més segurs”. En aquest sentit, detallava que durant aquest any s’ha actuat en carrers de la zona de Cala Puntal R, M i N, Illa Grossa, Illa d’Eivissa, Orla, Donzella, Batallola, Casetes de Volta, Closa, Salines A o Llúcera, entre altres, tots vials de zones de la Costa Nord, Sud, Vistabella o l’ermita, fet que evidencia l’aposta en aquesta legislatura de millorar serveis en totes les zones de la ciutat.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari