Vinaròs millora les façanes dels seus edificis públics

Vinaròs millora les façanes dels seus edificis públics
05/05/2022 -

La regidora d’Obres i Serveis ha realitzat els tràmits administratius per a executar feines de pintura en les façanes de la Biblioteca Municipal, Casal Jove i Mercat Municipal. Durant les propers setmanes es realitzaran aquestes tasques de renovació incloses dintre la planificació del manteniment d’edificis públics.

En concret, a la façana del Mercat Municipal s’actuarà durant el mes de maig, amb el seu corresponent manteniment, així com la millora de la part baixa de les portes metàl·liques, donat que presentaven danys per corrosió. Aquesta actuació té una inversió de 5.300€ i la realitzarà l’empresa Noupint. Aquestes feines s’afegiran a les diverses tasques executades al Mercat, com és tota la renovació de pintura interior realitzada per la Brigada d’Obres i Serveis.

A l’edifici del Casal Jove, a més de pintar tota la façana, es millorarà la canalització de recollida de pluvials, que presentava problemes d’obstrucció. Aquesta actuació té un pressupost de 3.500€ i s’ha iniciat aquesta setmana per l’empresa Jose Flores Pintura i Decoració.

Per finalitzar, també s’actuarà a la façana sud de la Biblioteca Municipal, al carrer de la Mare de Déu del Pilar. Aquestes feines tindran un cost de 1.800€ i la realitzarà l’empresa Sebastià Macià Pintura i Decoració. Es preveu que en els propers dies s’inicien els treballs.

La regidora d’Obres i Serveis, Carmen Morellà, ha indicat que “de manera constant es planifica i es treballa en el manteniment dels edificis públics per tal de mantenir-los en bon estat”. L’any passat es van realitzar treballs al mateix ajuntament, Grup Sant Sebastià, Plaça de Bous i en diversos col·legis públics.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari