Vinaròs millora la senyalització dels passos inundables del municipi

Vinaròs millora la senyalització dels passos inundables del municipi
20/07/2022 -

La Brigada Municipal ha instal·lat en les darreres setmanes vuit tanques en els passos inundables per a millorar la senyalització i sobretot evitar que els vehicles es puguen quedar atrapats, en cas de fortes precipitacions.

En concret, les barreres s’han situat als passos inferiors de les avingudes de Maria Auxiliadora i Papa Pius XII, a més del pas del riu Cervol i del Triador. El cost de les vuit tanques de ferro ha ascendit a 2.884€, que inclou adhesius reflectants a les mateixes tanques, així com senyals de prohibit el pas.

La regidora d’Obres i Serveis, Carmen Morellà, ha destacat que “fins ara quan hi havia el risc d’inundació en els passos inferiors es mobilitzava la Policia Local i operaris de la Brigada per a col·locar barreres, però a partir d’ara, gràcies a les tanques instal·lades, ja no caldrà aquesta mobilització, fet que permetrà optimitzar els recursos de seguretat durant els episodis de fortes pluges”.

D’altra banda, Morellà comentava que “segons es valore aquesta actuació, s’incorporaran més tanques en altres punts del municipi, per tal de millorar la nostra resposta front a les adversitats climàtiques”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari