Vinaròs oferirà una nova edició de l'Escola de Nadal durant les vacances

Vinaròs oferirà una nova edició de l'Escola de Nadal durant les vacances
09/12/2021 -

La regidora d’Educació i Infància, Begoña López, ha presentat aquest matí una nova edició l’Escola de Nadal. Del 27 al 31 de desembre i del 3 al 5 de gener s’oferirà una extensa agenda d’activitats relacionades amb el tradicional conte de Hans Christian Andersen, El soldadet de plom, al CEIP Nostra Senyora de l’Assumpció.

La regidora López ha destacat que l’Escola de Nadal es farà en horari de 8:45h a 13:30h amb la finalitat d’ajudar als pares i mares a poder conciliar la vida laboral amb la familiar. Segons insistia “es tracta d’una programació adreçada a l’alumnat d’Infantil i Primària, on a banda de gaudir d’entreteniment, podran conéixer millor el tradicional conte de Nadal El soldadet de plom”.
Pel que fa a les inscripcions, es podran realitzar fins al 17 de desembre de forma telemàtica a través del següent enllaç: www.escoletesvinaros.com, amb el preu de 12€. En cas d’ajuda o de dubtes a l’hora de formalitzar la matrícula poden telefonar als números 964 83 04 40 o al 630 29 45 63.

López assenyalava que un cop tancades les inscripcions també es permetrà les matrícules per a dies puntuals per tal de cobrir les necessitats que puguen tenir les famílies. Segons insistia en aquest cas caldrà telefonar als números indicats anteriorment on s’informarà els pares i mares de com fer les inscripcions per als dies concrets.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari