Vinaròs executarà obres per millorar l'asfalt en carrers de la Costa Nord, Sud i zona de l'ermita

Vinaròs executarà obres per millorar l'asfalt en carrers de la Costa Nord, Sud i zona de l'ermita
15/04/2021 -

L’Ajuntament de Vinaròs, a través de la Regidoria d’Obres i Serveis encapçalada per Carmen Morellà, millorarà en les setmanes vinents les vies urbanes de la Costa Nord, Sud i zona de l’ermita. En concret, farà feines de fressat amb aglomerat als carrers Donzella, des de la colònia Nofre fins a Saldonar, i Puntal H, així com a un tram de l’avinguda de Pau Béjar, proper a la cala Fondo de Bola, i també a la zona de Casetes de Volta. L’empresa BECSA serà l’encarregada d’executar els treballs amb una inversió aproximada de 48.000 €, que suposarà renovar més de 5.600 m2 de superfície.

La regidora d’Obres i Serveis, Carmen Morellà, ha destacat que “aquestes feines es complementaran amb altres actuacions que en els mesos vinents es realitzaran en altres carrers del municipi”. Segons insistia cada any des de la Regidoria es fa un pla d’actuacions on es prioritzen els vials més malmesos i amb major afluència de trànsit.

Paral·lelament, s’ha sol·licitat a Conselleria una subvenció per a l’asfalt amb aglomerat semi fred de prop de 6 km de carreteres dintre del terme municipal. Aquestes feines donaran continuïtat a les obres de millora que es van iniciar l’any passat al camí Cabanils. En aquest cas, el projecte ascendirà fins als 148.000 €, per actuar en 3 quilòmetres d’aquest vial, amb una amplada de 6,5 metres per tal de millorar la seguretat viària per als conductors, al mateix temps de garantir que el camí actue com a tallafocs, tal com es recull en el pla de prevenció d’incendis.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari