Vinaròs oferirà programació especial amb motiu Dia Internacional Contra la Violència de Gènere 2021

Vinaròs oferirà programació especial amb motiu Dia Internacional Contra la Violència de Gènere 2021
16/11/2021 -

Aquest mes es commemora a tot el món el 25N, Dia Internacional per a l’eliminació de la violència contra les dones. L’Ajuntament de Vinaròs, a través de la Regidoria de Política Social i Joventut presenta el programa #StopAltresFormesDeViolència #MÉSENLLÀDELSCOPS.

Aquest programa té com a principal objectiu el foment de les accions de sensibilització de la societat i de la prevenció d’altres formes de violència contra les dones, on es contemplen activitats relacionades amb el tràfic de dones i xiquetes amb finalitats d’explotació sexual o la violència digital o ciberviolencia, així com la violència exercida cap a la infància i adolescència.

Algunes de les activitats estan dirigides a sensibilitzar a la ciutadania per a donar a conèixer com s’exerceix la violència sobre les dones, motivant la presa de consciència sobre aquesta problemàtica i, d’aquesta manera, prevenir els diferents tipus de violència. S’ha incidit especialment entre la població més jove.

La Regidoria de Política Social i Joventut de l’Ajuntament de Vinaròs, vol recordar i traslladar el seu suport a totes les dones que han patit i pateixen aquesta xacra.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari