Vinaròs participa en la segona edició d'Antenes de Transferència

És una iniciativa impulsada per la Universitat Jaume I i les regidories d’Innovació Digital i Ocupació, amb l’objectiu de posar en contacte els grups d’Investigació de l’UJI amb empreses del territori

Vinaròs participa en la segona edició d'Antenes de Transferència
04/12/2020 -

El dilluns dia 30 de novembre es va posar en marxa la segona edició del projecte Antenes de Transferència impulsat per la Universitat Jaume I de Castelló amb la participació de l’Ajuntament de Vinaròs. Aquest projecte s’emmarca en el conveni de col·laboració signat amb la finalitat de posar en contacte grups d’investigació de l’UJI amb les empreses de la localitat i la seua zona influència.

L’objectiu és impulsar la transferència de coneixement i tecnologia entre la universitat i les empreses per donar suport a l’emprenedoria innovadora. Es pretén que la indústria de l’entorn de Vinaròs i grups d’investigadors de la Universitat Jaume I es coneguen i exploren les possibilitats de col·laboració, a més de servir per a millorar la transferència de coneixement i els programes innovadors que es generen des de la universitat cap a les empreses.

La regidora d’Ocupació, Maria Cano, va ser l’encarregada, al Centre del Coneixement Vinalab, d’inaugurar aquesta jornada, que enguany a causa del coronavirus, s’ha desenvolupat de forma virtual. Segons comentava “és important crear sinergies entre els grups d’investigació de l’UJI i les empreses per a poder crear noves idees empresarials o posar en marxa nous projectes, que ajuden a millorar la competitivitat”.

Per la seua banda, el vicerector adjunt de Transferència, Innovació i Emprenedoria de l’UJI, David Cabedo, va detallar que tot i la pandèmia cal continuar treballant per a desenvolupar noves idees emprenedores. En aquest sentit, insistia que “ara més que mai és imprescindible continuar innovant, amb totes les potencialitats que ofereixen les noves tecnologies, per a poder superar l’actual crisi econòmica i social”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari