Vinaròs participa en el cicle informatiu #FonsUE21_27

Vinaròs participa en el cicle informatiu #FonsUE21_27
26/02/2021 -

L’Ajuntament de Vinaròs ha participat aquesta setmana en el cicle informatiu #FonsUE21_27, organitzat pel Centre Europe Direct Castelló de la Diputació, per explicar a les entitats locals, públiques, privades i ONGs com es distribuirà el pressupost de la Unió Europea durant el període 2021-2027. Cal destacar que dintre de les partides també s’inclouen les mesures extraordinàries de recuperació econòmica i social d’Europa després de la pandèmia emmarcades dintre de la iniciativa “Next Generation”.

La jornada, que es va organitzar sota el lema “Finançament europeu per al sector públic” va comptar amb la participació del regidor de Transició Ecològica, Innovació Digital i Govern Obert, Hugo Romero, juntament amb l’arquitecta i els tècnics municipals dels departaments de Desenvolupament Local i Innovació Digital, entre altres.

El regidor Romero ha destacat que “els fons europeus són noves oportunitats per al desenvolupament dels nostres municipis de forma sostenible, tal com ho està sent l’EDUSI, que ha permès crear projectes per a millorar l’eficiència energètica, així com fer de Vinaròs una ciutat intel·ligent amb l’ús de les noves tecnologies”. En aquest sentit, afegia que els fons de regeneració o “Next Generation” són més oportunitats per al desenvolupament dels sectors productius i per a les infraestructures de Vinaròs.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari