Vinaròs participa a Saragossa en la presentació del producte Tour & Kids

A l’acte van assistir una cinquantena de representants entre agències de viatge, turoperadors i bloggers interessats en conéixer Vinaròs

Vinaròs participa a Saragossa en la presentació del producte Tour & Kids
10/12/2019 -

Amb l’objectiu de continuar millorant la difusió i comercialització de l’oferta del Club de Turisme Familiar de la Comunitat Valenciana, Tour & Kids i com una més de les activitats de promoció previstes dins del Pla d’Accions 2019, s’ha organitzat a Saragossa el Workshop Presentació de l’Oferta Turística de Tour & Kids, amb la presència de Vinaròs. Cal destacar que altres destinacions com Peníscola, Benidorm, Orpesa de Mar i Elx també van participar en l’acte.

El regidor de Promoció de la Ciutat i Interés Turístic, Marc Albella, destacava que “és important participar en aquest tipus de presentacions per donar a conéixer, entre agències de viatge, turoperadors i bloggers, les moltes possibilitats que pot oferir Vinaròs com a destinació de turisme familiar”. En aquest sentit, assenyalava que des de Turisme s’està realitzant una aposta molt forta per aquest tipus de visitant, que és el que més es desplaça fins a la costa de la Comunitat Valenciana per gaudir del sol i platja.

El Workshop Tour & Kids va comptar també amb una taula de treball on es va presentar la recentment editada Guia de Turisme Familiar de la Comunitat Valenciana on es troba informació detallada sobre les 20 destinacions i 45 empreses adherides a Tour & Kids, entre elles Vinaròs, les quals han superat un procés d’auditoria que certifica que totes i cadascuna de les empreses i destinacions estan compromeses per a treballar i diversificar l’oferta turística a través del turisme familiar.

Sector turístic en la Comunitat Valenciana

Segons dades de Turisme Comunitat Valenciana, 19.497.192 turistes residents a Espanya han realitzat 9 milions de viatges amb destinació principal a la Comunitat, els quals van realitzar 86.383.952 pernoctacions i van gastar 3.635,4 milions d’euros. Aquestes dades situen a la regió com a tercera destinació nacional, per darrere d’Andalusia i Catalunya.

En aquest context, Aragó suposa el 5é mercat emissor de major importància per a la Comunitat Valenciana, amb una quota de mercat al voltant del 4,2% per darrere només de la Comunitat de Madrid, Catalunya, Castella-la Manxa i Múrcia. Suposa, per tant, una gran oportunitat en turisme intern, tant en turisme d’interior per a short breaks, com en sol i platja per a vacances d’estiu, Setmana Santa i ponts. Pel que la col·laboració amb el sector de la intermediació en la Comunitat Valenciana ha de ser prioritària.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari