Vinaròs demana l’ampliació d'autobusos a la línia Vinaròs-Benicarló-Peníscola

Vinaròs demana l’ampliació d'autobusos a la línia Vinaròs-Benicarló-Peníscola
06/10/2022 -

L’Ajuntament de Vinaròs i el Consistori de Benicarló han sol·licitat a la Direcció General d’Obres Públiques, Transport i Mobilitat Sostenible l’augment el número d’autobusos de la línia Vinaròs-Benicarló-Peníscola.

La petició demana l’augment dels combois entre les hores punta, les 8:00h i les 15:00h, per evitar que els usuaris es queden sense pujar al bus degut a l’excés de passatgers que es registra. Així mateix, també se sol·licita la posada en marxa d’una nova línia de bus, a primera hora del matí, per facilitar el trasllat a les persones que viatgen entre els tres municipis per motius de treball o d’estudis.

L’alcalde, Guillem Alsina, ha destacat que “des de l’Ajuntament també impulsem aquesta petició i ja l’hem traslladada la Direcció General d’Obres Públiques, Transport i Mobilitat Sostenible”.

Segons indicava és important col·laborar entre els municipis veïns per a millorar els serveis que s’ofereixen a la comarca, en aquest cas, amb l’augment dels autobusos per a facilitar la mobilitat entre Vinaròs, Benicarló i Peníscola, al mateix temps que també es fomenta l’ús del transport públic.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari