Vinaròs posa en marxa la campanya #StopCiberviolènciadeGènere

Vinaròs posa en marxa la campanya #StopCiberviolènciadeGènere
18/11/2021 -

L’Ajuntament de Vinaròs, a través de la Regidoria de Política Social i Joventut, posa en marxa la segona part de la campanya d’informació, prevenció i sensibilització de la violència digital amb el nom de #StopCiberviolenciadegènere. Es tracta d’una iniciativa en la qual, d’una banda, es pretén sensibilitzar i donar a conèixer noves formes de violència de gènere que estan sorgint a conseqüència de l’aparició de les noves tecnologies i de l’augment significatiu de l’accés a Internet i xarxes socials, fenòmens que es manifesten cada vegada més i des d’edats més primerenques.

Es presenten les principals formes de violència a través de les que menors i joves poden exposar-se utilitzant Internet per mitjà de tota mena de dispositius. En la seua vida diària, és inevitable un cert nivell d’exposició a continguts digitals i xarxes socials, però existeixen formes de violència que poden afectar negativament i que deriven especialment de l’ús que fan d’Internet per a relacionar-se.

D’altra banda, es tracta també de disposar d’informació per a identificar aquestes figures i prevenir la seua aparició, recomanacions i recursos on obtenir l’ajuda necessària en cas de ciberassetjament, cibercontrol o sexting no consentit a Internet o xarxes socials, ja que moltes vegades es vulneren drets bàsics i no som conscients que també són formes de violència cap a la dona però traslladades al món virtual.

Per a això, s’han editat tres vídeos dirigits especialment al sector més jove de Vinaròs i reforçar les activitats del programa de 25N relacionades amb la ciberviolencia de gènere.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari