Vinaròs posa en marxa els tallers de Prevenció de Trastorns de la Conducta Alimentària

L’objectiu és fomentar entre l’alumnat dels instituts una dieta saludable

Vinaròs posa en marxa els tallers de Prevenció de Trastorns de la Conducta Alimentària
08/11/2021 -

La Regidoria d’Educació ha engegat en els instituts de la localitat el taller de Prevenció de Trastorns de la Conducta Alimentària adreçat a l’alumnat entre 12 i 17 anys. Es tracta de xerrades impartides per la dietista i nutricionista, Marta Oliver i les psicòlogues Judith Gómez i Berta Peris, amb l’objectiu de fomentar uns hàbits alimentaris saludables, que no només es basen a aconseguir el pes ideal establert pels estereotips. D’altra banda, les xerrades també aprofundeixen de com les xarxes socials afecten els joves a l’hora d’aconseguir un cos perfecte.

La regidora d’Educació, Begoña López, ha indicat que “els adolescents moltes vegades estan influenciats per les xarxes socials i l’objectiu del taller és evitar els trastorns de la conducta alimentària per aconseguir un cos perfecte, una pràctica que pot posar en perill la salut dels joves”. En aquest sentit, López destacava que els tallers també tracten la gestió emocional, la millora de l’autoestima i sobretot fomentar el canvi d’hàbits cap a una vida més saludable.

Per acabar, la regidora agraïa al Centre de Nutrició i Dietètica Marta Oliver Barreda per fer possible aquesta iniciativa en els instituts de la localitat.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari