Vinaròs prepara les aules de 2 anys

Les obres es desenvolupen als col·legis Misericòrdia i Sant Sebastià. En total suposarà crear tres aules noves, que permetran elevar l’oferta fins a les cinc aules

Vinaròs prepara les aules de 2 anys
16/08/2022 -

L’Ajuntament realitza feines de manteniment i millora dels col·legis Misericòrdia i Sant Sebastià. Les tasques consisteixen en l’adequació de les aules de 2 anys, que es posaran en marxa aquest pròxim curs. Els operaris sobretot treballen en la preparació dels espais perquè els alumnes puguen dur a terme les classes amb la comoditat més gran possible, a més de fer tasques de pintura i millora de les instal·lacions. Un cop enllestides les obres, llavors es farà la col·locació de tot el material i mobiliari pertinent.

La regidora d’Educació, Begoña López, ha destacat que “la posada en marxa de les aules de 2 anys forma part del compromís de l’Ajuntament de dotar tots els centres educatius, d’aquest tipus de servei, molt important per ajudar als pares i mares a conciliar la vida laboral amb la familiar”. Segons afegia amb aquestes obres als col·legis Sant Sebastià i Misericòrdia permetrà incrementar el nombre d’aules de 2 anys de dos a cinc.

Per la seua banda, l’alcalde, Guillem Alsina, feia valdre les feines que es realitzen cada any des de la Brigada d’Obres de l’Ajuntament, abans de l’inici del nou curs escolar, per la millora dels centres educatius i garantir el bon estat de les instal·lacions. Segons assenyalava “és rellevant executar les tasques de manteniment durant l’estiu, ja que és durant aquest període on els operaris municipals poden fer feines que permetran encarar el nou curs amb millors condicions a les infraestructures educatives”.

Pel que fa a les noves aules de 2 anys, l’alcalde afegia que “amb el ferm compromís de la Conselleria de dotar tots els col·legis públics d’aules per a xiquets de dos anys, és la nostra obligació com Ajuntament dur a terme, com més aviat millor, millores als centres que permeten que els xiquets i xiquetes de Vinaròs puguen iniciar la seua escolarització als dos anys”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari