L'Ajuntament de Vinaròs presenta "Conta'm un conte", la nova oferta d'oci educatiu

Es tracta d’una nova iniciativa creada per la Regidoria de Joventut perquè els més petits puguen disfrutar d’activitats lúdiques de forma segura

L'Ajuntament de Vinaròs presenta "Conta'm un conte", la nova oferta d'oci educatiu
22/12/2020 -

“Conta’m un conte” és la nova proposta d’oci creada des de l’Ajuntament perquè els xiquets passen unes vacances nadalenques plenes d’activitats i diversió segura. En aquesta ocasió tres narradors relataran diverses històries a la plaça de Sant Agustí els dies 2, 3 i 4 de gener. Cal destacar que es compliran totes les mesures sanitàries i higièniques per tal de garantir la salut de tots els assistents.

El 2 de gener la narradora Eva Andújar encetarà la programació de “Conta’m un conte”, mentre que el dia 3 serà el torn de Felip Kervarec i el 4 de gener d’Almudena Francés. Tots tres narradors oferiran passis a les 11 h, 12 h i 13 h perquè puga assistir el major nombre possible de públic. Les entrades són gratuïtes i es podran aconseguir a partir del 28 de desembre amb els codis QR que hi ha als cartells o de forma presencial a la planta baixa de l’Ajuntament els dies 28, 29 i 30 de desembre.

La regidora de Joventut, Berta Domènech, ha destacat que “cada passi serà un relat diferent, però al mateix temps tindran una mateixa relació entre ells, d’aquesta forma les persones que ho desitgen podran assistir a les diverses sessions que oferirà cada narrador”. D’altra banda, comentava que s’ha apostat per un tipus d’oci educatiu que permet garantir totes les normes de seguretat, al mateix temps que els xiquets i les xiquetes poden gaudir dels contes.

Per la seua banda, la regidora d’Educació i Infància, Begoña López, ha explicat que “per aquestes dates sempre hem celebrat el tradicional Parc de Nadal, però enguany a causa de la crisi sanitària ens hem hagut d’adaptar per oferir activitats alternatives i segures”. En aquest sentit, insistia que es tracta d’una nova proposta d’oci educatiu que si té bona acceptació, es podria repetir en els pròxims anys com una activitat més per Nadal.

Per acabar, tant la regidora López com Domènech han desitjat unes bones festes i any nou a tots els veïns i les veïnes de la localitat.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari