Vinaròs promociona la seua oferta turística en una acció de carrer a València

Vinaròs promociona la seua oferta turística en una acció de carrer a València
03/05/2022 -

Vinaròs ha participat en l’acció de màrqueting de carrer a la ciutat de València que ha organitzat aquest cap de setmana el Patronat Provincial de Turisme de Castelló. Aquesta acció s’efectua en un espai urbà i la diferència principal respecte a una fira de turisme convencional, és que cerca una aproximació més directa al consumidor o públic objectiu.

Vinaròs ha aprofitat l’esdeveniment per a donar a conèixer el calendari gastronòmic de la destinació i també l’oferta de tipologia experiencial que es basa en les rutes gastronòmiques de Saborea Vinaròs, com ara el pescaturisme o les oliveres mil·lenàries. A més a més, s’ha donat una especial rellevància a les festes del Carnaval que a hores d’ara s’estan celebrant.

Així mateix, els visitants d’aquesta acció de carrer, que s’ha organitzat al cèntric carrer de Colom, al costat de la plaça de bous de València, han pogut conèixer la resta d’oferta turística de la destinació (platges, cultura, etc.). Val a dir, que el moment per realitzar aquesta promoció és òptim, ja que ens trobem a les portes de l’estiu i en la setmana de celebració del Carnaval de Vinaròs.

El primer tinent alcalde i regidor de Promoció de la Ciutat i Interès Turístic, Marc Albella, ha valorat la presència de Vinaròs en aquesta acció com “molt interessant, ja que el públic de proximitat és cabdal per a una destinació com la nostra i a més a més, s’ha aprofitat per a donar a conèixer la programació amb els principals actes del Carnaval de Vinaròs, declarat com a Festa d’Interés Turístic Autonòmic”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari