Vinaròs realitza tasques de manteniment de l'arbrat i zones enjardinades

En concret, ha fet la replantació del gesmiler en la plaça de Maria Conesa i dels arbres deteriorats dels carrers de Arxipreste Bono i Andorra, així també com l’avinguda del País Valencià

Vinaròs realitza tasques de manteniment de l'arbrat i zones enjardinades
10/03/2021 -

Durant aquesta setmana la Regidoria d’Obres i Serveis a través de l’empresa encarregada del servei de manteniment dels jardins, Cítrics Roquetes, ha realitzat feines de manteniment dels espais verds del municipi. En concret, ha fet la replantació del gessamí a la plaça de Maria Conesa i dels arbres malmesos dels carrers d’Arxipreste Bono i Andorra, així també com a l’avinguda del País Valencià.

La regidora d’Obres i Serveis, Carmen Morellà, ha destacat que “aquestes feines s’han realitzat amb una maquinària especial que ha permés retirar els arbres malmesos sense deteriorar els escocells ni el paviment”. En aquest sentit, comentava que és important executar aquestes feines de replantació de l’arbrat per oferir una millor imatge de la localitat i evitar que les branques dels exepmlars malmesos puguen caure a sobre dels vianants.

D’altra banda, la brigada d’Obres i Serveis ha iniciat les tasques de neteja i desbrossament de les restes vegetals dels solars públics per evitar una proliferació descontrolada, amb la conseqüent molèstia que això suposaria per als veïns. Aquestes feines han comptat amb el suport del Consorci Provincial de Bombers, que ha col·laborat en les tasques de neteja i desbrossament dels principals camins rurals del municipi.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari