Vinaròs recupera el Parc de Nadal

Vinaròs recupera el Parc de Nadal
15/12/2021 -

La regidora d’Educació, Begoña López, amb la regidora de Joventut, Cecília Pastor, ha presentat una nova edició del Parc de Nadal. Enguany, amb motiu de la crisi sanitària, s’ha optat per oferir les activitats al carrer per garantir la correcta ventilació, així com el compliment de la resta de les normes establertes per la Generalitat Valenciana.

La regidora López ha indicat que el Parc de Nadal inclourà la celebració de dos concerts amb accés lliure i gratuït per a tota la família. El primer serà el recital que oferirà Trobadorets el dia 24 de desembre, a les 11:30h a la plaça de Sant Antoni, mentre que el segon serà per al 31 de desembre, amb el mateix horari i espai, a càrrec de Dani Miquel. En tots dos casos els concerts estaran adreçats per als xiquets d’1 a 12 anys.

Per la seua banda, la regidora Pastor ha explicat que el Parc de Nadal també inclourà dues jornades carregades d’activitats per als dies 26 desembre i 2 de gener a la pèrgola de Passeig de Colom. L’horari serà des de les 10:00h fins a les 14:00h amb tallers, manualitats, jocs de taula, música i moltes més propostes perquè els xiquets i xiquetes d’1 a 16 anys puguen gaudir d’un matí ple d’oci educatiu.

Per acabar, tant López com Pastor, han insistit que en tot moment es compliran les normes sanitàries establertes per la Generalitat Valenciana perquè els xiquets puguen gaudir del Parc de Nadal amb seguretat.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari