Vinaròs registra un important descens en el número de delictes enguany

Vinaròs registra un important descens en el número de delictes enguany
27/05/2021 -

Vinaròs, juntament amb Benicarló i Burriana, ha sigut un dels municipis que ha registrat un descens en el nombre de delictes en aquest 2021, segons les dades facilitades el Ministeri de l’Interior. En concret, Vinaròs ha sigut el municipi que ha registrat un major descens de la delinqüència, amb un 15% menys, en relació amb les dades del 2020, mentre que a Benicarló ha baixat un 8% i a Borriana un 13,6%.

El primer tinent d’alcalde i regidor de Governació, Marc Albella, ha fet un balanç positiu de les dades i ha destacat que aquest descens de la delinqüència és gràcies a la feina de la Policia Local. En aquest sentit, agraïa l’esforç de tots els agents del cos de seguretat per la tasca preventiva que realitzen, així també com la feina de mediació que ofereixen davant dels conflictes.

Pel que a fa a les dades més globals, cal destacar que Castelló és l’única província de la Comunitat Valenciana on s’ha registrat un increment de la delinqüència de l’1,7%, llevat de Vinaròs, Benicarló i Borriana. D’altra banda, segons les dades facilitades pel Ministeri de l’Interior, tot l’augment dels delictes a la província Castelló ha reduït les infraccions penals fins al 31,4 per cada 1.000 habitants, el segon més baix registrat des de l’any 2010.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari