Vinaròs renova les distincions Qualitur que atorga Turisme Comunitat Valenciana

El reconeixement certifica, un any més, la bona qualitat ambiental de les platges i les cales de la localitat, així com una fàcil accessibilitat per a les persones amb mobilitat reduïda

Vinaròs renova les distincions Qualitur que atorga Turisme Comunitat Valenciana
01/07/2022 -

El regidor de Promoció de la Ciutat i Interés Turístic, Marc Albella, va viatjar la setmana passada fins a Alboraia per assistir a l’entrega de les Banderes Qualitur que cada any atorga Turisme Comunitat Valenciana per reconéixer l’excel·lent qualitat de les platges i cales.

A l’acte va assistir el secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, que va destacar la importància d’aquestes distincions per fer visible la gran qualitat que tenen les platges valencianes i assegurava que és el fruit de la feina ben feta per part dels ajuntaments, que any rere any, s’esforcen per mantenir un litoral òptim. En aquest sentit, Colomer felicitava a tots els consistoris per les banderes aconseguides i recordava que són els principals actors de cara al turisme de proximitat.

Per la seua banda, el regidor Albella comentava que aquesta distinció s’afegeix a les dues Banderes Blaves, que un any més, ha obtingut Vinaròs, una a la platja del Fortí i l’altra a la del Fora Forat. Segons afegia “amb el segell Qualitur es referma l’excel·lent qualitat ambiental de la costa vinarossenca, resultat del gran treball que es realitza des de l’Ajuntament per garantir unes platges i cales òptimes per als banyistes, a més de comptar amb uns serveis de qualitat, que fan de Vinaròs un dels destins turístics més complets de la Comunitat”.

Per acabar, Colomer, insistia en la necessitat que “les platges valencianes siguen cada vegada més inclusives, accessibles, hospitalàries i confortables per obtindre diferenciar-nos de la resta de destins”, una feina que l’Ajuntament de Vinaròs té marcada com a principal objectiu.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari