Vinaròs renova l'adhesió a Castelló Ruta de Sabor i destaca la suma de dos nous establiments

Vinaròs renova l'adhesió a Castelló Ruta de Sabor i destaca la suma de dos nous establiments
23/12/2021 -

La Regidoria de Promoció de la Ciutat i Interés Turístic de l’Ajuntament de Vinaròs ha renovat la seua adhesió, així com els establiments que ja formen part, a la marca de producte gastronòmic provincial Castelló Ruta de Sabor.

El passat 16 de desembre va tindre lloc a Castelló l’acte de distinció de les noves empreses adherides de la província, després d’haver passat les auditories corresponents per tal d’afegir-se a la marca. Així doncs, el primer tinent d’alcalde i regidor de Turisme de Vinaròs ha anunciat que els sis establiments de la ciutat restaurant La Puerta Azul, Hotel Teruel, restaurant La Mar de bo, Burladero de Cha Sisco, la Braseria i la tasca de Cha Sisco, formen part ara també de Castelló Ruta de Sabor, juntament amb els altres establiments de Vinaròs ja adherits.

Aquesta distinció, aconseguida gràcies a la superació amb èxit del procés d’avaluació i seguiment realitzat per la Secretaria Tècnica conforme al Manual de Producte Turístic Gastronòmic, atorga el dret d’ús de la marca Castelló Ruta de Sabor i tot el que implica, així com formar part de totes les accions promocionals i de suport que desenvolupe el Patronat Provincial de Turisme per al producte turístic gastronòmic Castelló Ruta de Sabor.

La diputada de Turisme de Castelló, Virginia Martí, agraeix i dona l’enhorabona la participació en el projecte i anima a seguir apostant pels productes Castelló Ruta de Sabor i la gastronomia local perquè entre tots els agents turístics es continue amb l’impuls de la imatge de dinamisme i competitivitat del turisme de la província de Castelló.

Si algun establiment està interessat en adherir-se pot accedir al web https://castellorutadesabor.dipcas.es/es/turismo-gastronomico.html i emplenar la sol·licitud per tal de rebre el manual, indicacions i suport per assolir aquesta marca gastronòmica.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari