Vinaròs renova el distintiu de qualitat de la Tourist Info Vinaròs

Vinaròs renova el distintiu de qualitat de la Tourist Info Vinaròs
08/12/2020 -

La Tourist Info Vinaròs ha passat en els darrers dies una auditoria que li ha permés renovar el distintiu de qualitat Q de l’Institut de Qualitat Turística Espanyola (ICTE).

La Tourist Info Vinaròs pertany a la Xarxa Tourist Info de la Comunitat Valenciana i ha renovat el distintiu Q, any rere any, des de l’any 2007. La Q és un distintiu de qualitat que permet diferenciar els serveis d’una entitat o empresa turística de la competència i és una garantia reconeguda que només poden obtindre aquelles organitzacions, públiques i privades que evidencien complir amb una sèrie de requisits relatius a la gestió, servei i infraestructures de l’organització.

El regidor de Promoció de la Ciutat i Interés Turístic de l’Ajuntament de Vinaròs, Marc Albella, ha posat en valor el gran treball de tot el departament de Turisme en la consecució d’aquest distintiu en un any especialment dificultós arran de la situació ocasionada per la Covid-19. A més a més, també ha volgut agrair la subvenció rebuda pel Patronat Provincial de Turisme de la Diputació de Castelló que ha permés contractar un informador turístic durant 6 mesos.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari