Vinaròs renova les cadires amfíbies i les crosses de les platges

Vinaròs renova les cadires amfíbies i les crosses de les platges
18/08/2020 -

Vinaròs compta des de hui mateix amb dues cadires amfíbies noves i un renovat conjunt de vuit crosses per a garantir l’accessibilitat a les platges a les persones amb mobilitat reduïda. El nou material s’ha pogut adquirir gràcies a la subvenció atorgada per la Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives, amb un import de 1.696€.

El regidor de Promoció de la Ciutat i Interés Turístic, Marc Albella, ha destacat que “Vinaròs és un referent de destí accessible i des de Turisme és realitzar un gran esforç per a oferir noves millores any rere any, i garantir uns serveis òptims, per a les persones amb mobilitat reduïda que decideixen passar les vacances a la localitat”.

Des de l’àrea de Promoció de la Ciutat i Interés Turístic assenyalen que el nou material adquirit, dues cadires amfíbies i un joc de crosses, ha sigut per a la platja del Clot, encara que segons indiquen es redistribuirà per les platges urbanes en funció de les necessitats dels usuaris. En aquest sentit el regidor Albella ha destacat que s’ha fet un gran esforç per a millorar l’accessibilitat de la platja del Clot amb la creació de rampes, el rebaix de les voreres i l’ampliació del pàrquing per a veïns i visitants amb mobilitat reduïda.

Per acabar Albella insistia que “oferir unes platges de qualitat per a tots els banyistes és un dels principals objectius del Govern Municipal, amb fàcil accessibilitat i servei de salvament per continuar fent de Vinaròs un destí referent”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari