L'Ajuntament de Vinaròs retira les pedres de la platja del Fortí

L'Ajuntament de Vinaròs retira les pedres de la platja del Fortí
22/05/2020 -

Durant el dia d’ahir l’Ajuntament va iniciar la retirada de les pedres que la mar arrossega fins a la zona sud de la platja del Fortí. L’objectiu és garantir que els banyistes puguen entrar i sortir de l’aigua de forma còmoda, especialment els xiquets i les persones amb mobilitat reduïda, a més també de poder estira-se a l’arena amb més comoditat.

La regidora d’Obres i Serveis, Carmen Morellà, ha explicat que “aquestes tasques formen part dels treballs d’adequació del litoral que s’estan duent a terme per garantir unes platges en perfectes condicions”. En aquest sentit, assenyalava que ja s’han instal·lat les casetes de salvament a les platges del Fortí i Fora del Forat, a més de continuar les tasques de reparació en diferents punts del litoral.

Per la seua banda, el regidor de Promoció de la Ciutat i Interés Turístic, Marc Albella, ha recordat que “la ciutat disposa de 12 quilòmetres de costa i 25 punts de bany entre cales paradisíaques i platges urbanes, fet que converteixen Vinaròs en una ciutat ideal per a gaudir de l’estiu”.

Cal destacar que la majoria les feines d’adequació del litoral que s’executen des de l’Ajuntament es fan a través de la contractació d’empreses de Vinaròs i la comarca per afavorir la reactivació econòmica. En aquest sentit, afegia que es tracta d’una de les mesures adoptades des del Consistori per fer front als efectes del coronavirus, amb una partida total de 500.000€.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari