Vinaròs sanciona l'empresa encarregada de la gestió dels residus

Es tracta d’una sanció econòmica de 158.000€ per l’avaria dels contenidors soterrats

Vinaròs sanciona l'empresa encarregada de la gestió dels residus
23/11/2020 -

L’Ajuntament de Vinaròs ha interposat una sanció econòmica a l’empresa Acciona Servicios Urbanos després d’obrir un expedient sancionador per la lentitud en la reparació de les illes de contenidors soterrats que es van avariar amb l’episodi de fortes pluges de l’octubre del 2018.

Les illes malmeses van ser les que hi ha ubicades al carrer de Sant Francesc, carrer de la Mare de Déu dels Socors, carrer de les Ànimes, plaça de Sant Valent i avinguda del Cantàbric. Les avaries es van produir per la gran la quantitat de pluja que va caure, que va afectar a les centrals elèctriques de les illes de contenidors. Aquesta situació va ocasionar un conflicte entre l’Ajuntament i l’empresa, per la responsabilitat de qui hauria de realitzar la reparació d’aquestes. La discrepància, va donar lloc a diversos requeriments i finalment es va obrir el requeriment d’expedient sancionador, que ha suposat una multa econòmica de 158.000€. Les illes van ser reparades en la tardor de l’any 2019.

La regidora d’Obres i Serveis, Carmen Morellà, ha comentat que “aquest pagament, és la finalització de l’expedient sancionador que es va obrir fa més d’un any”. Segons afegia, la feina realitzada pel departament de contractació amb els tècnics encarregats del contracte, sempre basant-se amb les clàusules acordades, justificaven que la reparació de les illes de contenidors soterrats l’havia d’assumir l’empresa gestora, tal com s’especifica en el contracte de concessió el servei de recollida de residus del municipi.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari