Vinaròs supera el 70% d'ocupació turística durant el mes de setembre

Vinaròs supera el 70% d'ocupació turística durant el mes de setembre
06/10/2021 -

Des de Turisme Vinaròs s’ha informat, en el dia d’avui, de les dades de l’ocupació de la destinació. Per tal d’obtenir-les, d’una banda, s’ha consultat les empreses d’allotjament reglat de la destinació, i d’altra banda, s’han considerat les dades dels visitants que ha obtingut la Tourist Info Vinaròs. Així doncs, d’acord amb les xifres recollides la ciutat ha aconseguit un 72 % d’ocupació, una quantitat que supera un 2% la mitjana valenciana del mes de setembre.

Quant a la procedència dels visitants, torna a ser destacada la presència del turisme francés i en relació amb el públic d’origen espanyol els turistes catalans, aragonesos i madrilenys han estat els més significatius. Pel que fa a la tipologia d’allotjament emprada, els hotels i els càmpings són l’opció escollida de manera preferent pels visitants.

Amb aquestes dades el primer tinent d’alcalde i regidor d’Interés Turístic i Promoció de la Ciutat, Marc Albella, ha mostrat la seua satisfacció per les xifres i ha destacat que “l’esforç realitzat en la programació d’activitats, com ara les jornades gastronòmiques de Tapa en Tapa, les del Ranxo Mariner i també, la programació de la Carta Pobla, permeten allargar la temporada turística en els mesos de setembre i octubre”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari