Vinaròs recupera el mercat ambulant del dijous

Vinaròs recupera el mercat ambulant del dijous
12/06/2020 -

Amb l’entrada de la Comunitat Valenciana en la Fase 3 dilluns que ve dia 15 de juny, l’Ajuntament de Vinaròs té previst reiniciar l’activitat del mercat ambulant del “dijous”, però adaptat a les noves exigències que ens vénen marcades des del Govern Central i Autonòmic.

En el reinici de l’activitat del mercat ambulant l’Ajuntament té marcat com a màxim objectiu el garantir la seguretat i distància social entre treballadors, clients i vianants, per a això s’establiran una sèrie de requisits i condicions de distanciament entre els llocs del mercat.

El primer mercat ambulant tindrà lloc el proper dijous 18 de juny, a l’espai habitual del passeig de Fora del Forat i el carrer de Vint-i-nou de Setembre. Les limitacions de l’ordre ministerial ens limita a un 50% de les parades, per la qual cosa ens trobarem amb un mercat ambulant amb la meitat de llocs dels habituals.

Com a novetats, el mercat tindrà un horari d’inici a les 09:30h i fi a les 13:30h, habilitant-se un únic accés per la glorieta de l’avinguda de Jaume I amb Fora del Forat, ja que el mercat estarà completament envoltat amb tanques i cinta policial, a fi de controlar en tot moment el seu aforament, encarregant-se la Policia Local del control d’accés i aforament.

S’estableix l’obligatorietat d’accés al mercat ambulant amb màscara, així com la prohibició de manipulació directa dels productes per part dels clients. Els compradors no podran accedir a l’interior de la parada, en el cas de manipulació dels productes per a la seua compra, els comerciants facilitaran al client uns guants o gel hidroalcohòlic abans de la manipulació del producte.

Des de l’Ajuntament de Vinaròs es demana la màxima responsabilitat als comerciants i usuaris del mercat en el compliment de les normes, així com respectar les indicacions per part de la Policia Local, per garantir la seguretat de tots.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari