Torna la Tallada de Cabells Solidària de Vinaròs

Torna la Tallada de Cabells Solidària de Vinaròs
26/08/2022 -

Vinaròs tornarà a celebrar la Tallada de Cabells Solidària que cada any organitza l’Associació de Perruquers de Vinaròs, amb la col·laboració de l’Ajuntament. La cita serà el proper dilluns, 29 d’agost, des de les 9:30h fins a les 14:00h, amb la participació de nou establiments i prop d’una vintena de perruquers que tallaran els cabells per 5€, destinant tota la recaptació per l’Associació Espanyola Contra el Càncer.

La regidora de Comerç, Paula Cerdà, ha destacat que “des de l’Ajuntament sempre donarem suport a les iniciatives de caire solidari i animava la ciutadania a apropar-se aquest dilluns fins a la pèrgola del passeig de Colom per participar en la tallada de cabells solidària”. D’altra banda, ha afegit que també es podran fer donacions directes per part d’aquelles persones que no vulguen tallar-se els cabells, però desitgen participar de forma activa en aquesta jornada tan especial.

Pel que fa als veïns que vulguen gaudir del tall, caldrà que vinguen amb els cabells rentats i s’atendrà per ordre numèric, sense opció a poder escollir la perruqueria. El preu és de 5€ i tota la recaptació es destinarà a l’Associació Espanyola Contra el Càncer.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari