El 'Xixo, xixero' d'Almenara plena la Platja Casablanca de fanalets fets amb meló d'Alger

Ahir es va celebrar el tribut a Amy Winehouse i Joe Cocker i hui començaren els actes taurins

El 'Xixo, xixero' d'Almenara plena la Platja Casablanca de fanalets fets amb meló d'Alger
12/08/2019 -

Els carrers de la Platja Casablanca d’Almenara es van omplir el dissabte de llum i música amb la tradicional cercavila de “fanalets de meló d’Alger” més conegut com el “Xixo, Xixero” que va congregar a xicotets i no tan xicotets en una vetlada familiar. Així amb els melons d’Alger decorats i els ciris que els donaven la llum les famílies van recórrer els carrers del nucli marítim històric al ritme de la música tradicional de la Colla Garramatxa de tabal i dolçaina d’Almenara que amb el seu bon fer va amenitzar la vetlada. Posteriorment La Tourné Teatre va representar l’obra “la Illa del Tresor” al Parc Municipal. Tot això en el marc de les Festes d’Estiu de la Platja Casablanca.

Ahir van continuar les activitats infantils vespertines en la zona del Ros-Mari amb l’espectacle infantil i familiar “Carro de Jocs” mentre que a la nit (23.30 hores) va arribar la música amb el tribut a Amy Winehouse i Joe Cocker al Parc Municipal.

Hui començaran les jornades d’exhibicions taurines que es prolongaran fins al dimecres. Així durant els tres dies, a la vesprada hi haurà vaquetes de Tauro Covatelles (Juan Faet) i a la nit, bou embolat de la mateixa ramaderia.

Les festes seguiran el dijous 15 amb l’homenatge als Rolling Stones, mentre que el divendres 16, serà el dia de Sant Roc, amb els actes religiosos i el castell aeri-aquàtic d’Hermanos Caballer. El dissabte seran les paelles i el diumenge es tancaran les festes amb l’espectacle infantil “la Princesa, o no??”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari