À Punt s'acosta a les llars castellonenques amb una campanya d'antenització

La cadena pública valenciana posa en marxa un servei per a garantir el seu senyal a tots els municipis de Castelló

À Punt s'acosta a les llars castellonenques amb una campanya d'antenització

La televisió pública valenciana fa un pas més per a ser present en totes les llars castellonenques. Amb l’inici del nou curs i fins a octubre, À Punt posa en marxa una campanya d’antenització i resintonització, un servei gratuït que garantirà l’arribada del seu senyal en tots els municipis de la província.

Així ho han presentat aquest matí en l’Espaitec de la Universitat Jaume I (UJI) de Castelló la presidenta de la Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació, Mar Iglesias; el director general de la radiotelevisió pública valenciana, Alfred Costa; i dos dels seus rostres més visibles: Marta Ventura, presentadora de Les notícies del migdia i Berta Bàidez, reportera de Bona Vesprada.

“Quan parlem de servei públic, demanem a les autoritats accessibilitat, un tracte de qualitat, serveis escolars, atenció en els bancs… i quan es tracta d’un servei públic de comunicació, hem de garantir que vertebre tot el territori amb les eines necessàries, garantint la seua sintonització”, ha destacat Costa, sobre la campanya “En À Punt la província de Castelló és protagonista”.

L’acte ha comptat també amb la presència de Vicente Cuevas, gerent del Grupo Cuevas, empresa que gestionarà la part tècnica d’aquesta campanya. “Mesurarem el senyal en la freqüència d’À Punt en les llars que ho sol·liciten, ordenarem el canal i muntarem un call center per a atendre les peticions de la ciutadania“, ha explicat Cuevas.

Ximo Rambla, vicepresident del Col·legi d’Administradors de Finques de València i Castelló, que treballarà al costat d’À Punt i el Grup Cuevas, ha posat en valor aquesta campanya i ha desitjat que el projecte arribe també a València i Alacant.

Un servei gratuït

À Punt ha habilitat un telèfon gratuït, el 964 91 90 70, on els habitants d’aquestes comarques castellonenques poden concertar una cita amb els antenistes per a poder gaudir d’À Punt a casa. Aquests professionals prestaran el servei de manera gratuïta als usuaris i, a més de sintonitzar À Punt, també ordenaran els canals en el televisor si fa falta.

Les persones que sol·liciten aquest servei durant la campanya, participaran en un sorteig de deu televisors per a gaudir encara més de la televisió pública valenciana, que avança així en la seua consolidació en el territori castellonenc.

Més informació

2 comentaris

 1. Lola Gimeno
  Lola Gimeno de setembre 13, 15:29

  Me encanta este projecte per a que tots púrguem veure @ A Punt

  Resposta al teu comentari
 2. Lola
  Lola de setembre 13, 15:31

  Me encanta este projecte per a que tots puguem disfrutar de veure @A Punt
  Moltes Gracies a Grupo Cuevas

  Resposta al teu comentari

Escriu el teu comentari