À Punt i 'Las Provincias' busquen els nous talents musicals de la Comunitat Valenciana

À Punt i 'Las Provincias' busquen els nous talents musicals de la Comunitat Valenciana
26/05/2022 -

À Punt i el diari Las Provincias han convocat un concurs de talents musicals emergents dirigit a solistes o grups d’estil pop-rock amb residència en la Comunitat Valenciana. D’aquesta manera, els participants tenen l’oportunitat de mostrar la seua creativitat i promocionar les seues obres. Cada concursant pot presentar una sola peça musical, original i amb títol, que ha d’estar realitzada en format de vídeo i haurà de lliurar-se abans del 12 de juny del 2022.

Poden participar solistes o grups majors d’edat i que la majoria dels seus integrants siguen menors de 35 anys, amb residència a la Comunitat Valenciana. Els participants hauran de tindre almenys huit temes originals en el seu repertori que, si resulten guanyadors, hauran d’interpretar en el concert final que s’organitzarà amb motiu del lliurament de premis.

Un jurat compost per especialistes del sector musical i per representants d’À Punt i Las Provincias atorgarà els següents premis:

– 1r premi de 600 euros i actuació en el concert.
– Esment especial del jurat, de 400 euros i actuació en el concert.
– Premi del públic, elegit per votació popular, de 200 euros i actuació en el concert.

Els premis s’entregaran durant un concert que se celebrarà el divendres 1 de juliol a la Casa del Mar i en el qual els tres guanyadors interpretaran el seu repertori en una actuació de 45 minuts cadascun.

Si el Pop-Rock t’acompanya cada dia, en À Punt esperem la teua inscripció fins al 12 de juny. Els temes triats per a concursar s’enviaran a la pàgina web emergentespop-rock.lasprovincias.es mitjançant el seu formulari de participació.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari