Aina Garcia Carbó és la nova presidenta d'El Pont Cooperativa de Lletres

La junta del col·lectiu celebra a Vilafamés la Trobada Anual Literària on renova la seua junta directiva

Aina Garcia Carbó és la nova presidenta d'El Pont Cooperativa de Lletres
10/06/2019 -

La Trobada Anual Literària d’El Pont, la Cooperativa de Lletres dels escriptors i escriptores en valencià de Castelló de la Plana i comarques, s’ha celebrat aquest cap de setmana a la localitat de Vilafamés. Allí la Junta del col·lectiu ha escollit la poeta Aina Garcia Carbó nova presidenta de l’associació, que pren el relleu del fins ara portaveu Vicent Jaume Almela. La junta la conformen també les escriptores Rosa Miró, com a secretària, i Reis Lliberós com a tresorera.

La jornada va constituir-se en dos parts. Durant el matí, es va reunir l’assemblea per fer balanç dels diferents esdeveniments on El Pont havia participat, i després va tindre lloc la renovació de la junta. De vesprada, es va celebrar al pati exterior del Museu Contemporani de Vilafamés un acte obert on van participar els diferents escriptors recitant i mostrant les seues obres, així com homenatjant-ne d’altres. El públic assistent també es va acabar animant a participar del recital.

La recent recollida presidenta de El Pont, Aina Garcia Carbó, va agrair la confiança del col·lectiu en la seua candidatura i va assegurar que “treballarà per promoure la literatura i els escriptors i escriptores de Castelló, amb il·lusió i dedicació”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari